The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Colocatie en cloud

Aangepaste colocatieoplossingen met Vertiv Global Solutions

Het voordeel van Vertiv

Vertiv Global Solutions biedt een allesomvattende kijk op projecten. Wij werken met u samen vanaf de eerste vereisten tot aan de uitvoering van het project.

Wij maken de oplossing op maat voor uw specifieke vereisten, waarbij we zorgen voor de pre-engineering, configuratie vooraf, het vooraf testen en het vooraf valideren van de producten, zodat deze snel kunnen worden geleverd en worden geassembleerd op locatie. Onze oplossingen worden ondersteund door een wereldwijde voetafdruk voor productie en toelevering, gebouwd op tientallen jaren leiderschap in datacenter- en telecomtoepassingen.

Brochure downloaden

Vertiv Global Solutions

Lever ontwerpen en bouw een faciliteit met schaalbare koeling, stroomvoorziening en witruimte.

Betrokken bij IT, faciliteiten, netwerk en veiligheid, om deze in het project te integreren vanaf de eerste vereisten tot aan de uitvoering.

Verminder inefficiëntie door geteste, fabrieks-geïntegreerde oplossingen van meerdere leveranciers op maat te maken en ze op locatie te assembleren.

FEATURED SUCCESS STORY

T-Systems verwezenlijkt snelle beschikbaarheid en schaalbaarheid

Volgens de strategische visie om cloudservices aan te bieden, werd de behoefte van T-Systems voor de uitbreiding van datacenters van groot belang.

Na een grondige analyse hielp Vertiv om een modulaire, gecontaineriseerde constructieoplossing te bouwen als de ideale optie om met succes snelle beschikbaarheid en hoge schaalbaarheid te realiseren; eenvoudige mogelijkheid voor toekomstige fasen van uitbreiding, evenals een gefaseerde investering.

Read The Full Story

Gerelateerde producten en diensten

VERTIV™ Power Module

De VERTIV™-voedingsmodule biedt u de mogelijkheid om geïsoleerde, vermogensdichte kritische infrastructuurcapaciteit alleen te implementeren wanneer uw business daarom vraagt.

Front view of the Trinergy Cube modular, online UPS system

Liebert Trinergy Cube UPS, 150 kW-3,4 MW

Liebert® Trinergy™ Cube is een Trinergy UPS van de nieuwste generatie met onovertroffen prestaties voor bedrijfsdatacenters. Het systeem is voorbereid om mee te groeien met het bedrijf en biedt een uiterst betrouwbare energievoorziening met een gereduceerde TCO, een minimaal energieverbruik en minimale CO2-uitstoot. De nieuwste hoge efficiëntie Dynamic Online-modus maakt operationele efficiëntie van maximaal 99% mogelijk zonder in te leveren op beschikbaarheid.

Liebert EXL data center UPS family side view

Liebert EXL S1 UPS, 100-1200 kW

De Liebert® EXL S1 levert betrouwbare voeding en biedt tegelijkertijd eersteklas bescherming van apparatuur en maximale energiebesparing voor middelgrote datacenters en bedrijfskritische toepassingen. De nieuwste hoge efficiëntie Dynamic Online-modus maakt operationele efficiëntie van maximaal 99% mogelijk zonder in te leveren op beschikbaarheid.

Full view of the Liebert EFC - a Vertiv evaporative free cooling solution

Liebert EFC, oplossing met vrije verdampingskoeling

Het systeem omvat een koelingstechnologie met indirecte lucht-lucht-warmtewisseling en verdamping – en dat alles in één apparaat. De Liebert EFC kan luchttemperaturen verlagen door gebruik te maken van het principe van verdampingskoeling. Door deze technologie kan de Liebert EFC pPUE-niveaus van 1,03 bereiken, hetgeen resulteert in maximaal rendement en minimale bedrijfskosten.

Hoe kunnen we helpen?

Beantwoord een paar eenvoudige vragen, zodat we u kunnen verbinden met een oplossingsspecialist in uw branche.

Taal & locatie