The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

"Gezien het feit dat de implementatie van een traditioneel datacenter 12-18 maanden in beslag neemt, is vaak een snellere oplossing nodig"

Lucas Beran | OMDIA

 

 

 

 

De snelle groei in geprefabriceerde datacenters wordt gedreven door gebruikers die niet alleen snel, maar ook kostenefficiënt en op een schaalbare manier IT online willen brengen. Alleen geprefabriceerde en modulaire datacentervormen voldoen aan de vraag naar nieuwe edgecapaciteit.

Neem contact op!

 

 

Wat vinden klanten

mainone-600.png

Hoe het verbinden van West-Afrika met de wereld een gigantisch succes was en een vraag van meer dan slechts 7.000 km kabel onder zee.

Meer informatie

 

 

Neem de volgende stap

Onze ingenieurs staan klaar om een bijdrage te leveren aan het op maat maken van een oplossing die past bij uw vereisten voor schaalbaarheid, efficiëntie en beschikbaarheid. Vul het formulier in om in contact te komen met een specialist.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Bedrijf*
Land *
Postcode *
Opmerkingen

Toestemming privacyverklaring

Ik heb deze privacyverklaring over het verwerken van persoonsgegevens (in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016) ontvangen en gelezen en ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte blijven over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.


Bedankt voor het versturen!
Wij nemen binnenkort contact met u op.

Partner-login

Taal & locatie