UITDAGING GEACCEPTEERD

Er is meer dan één voordeel van opschalen met vertrouwen. Kies de uitdaging die het best bij uw situatie past:

Upgrade infrastructuur voor betere prestaties

Meer informatie

Verbeter de flexibiliteit met snelle implementatie

Meer informatie

Capaciteit
afstemmen op vraag

Meer informatie

INDUSTRIEPERSPECTIEVEN

 


ARTIKEL/ONDERWERPEN

De kracht van 5G

De eerste 5G-netwerken worden wereldwijd uitgerold. De toegenomen bandbreedte en hogere snelheden die ze leveren maken toepassingen mogelijk zoals high-definition video, gaming met ultralage latentie en geavanceerde telegeneeskunde.

MEER INFORMATIE


White Paper

Supplement detailhandel 2021: Hoe edge en AI de detailhandel transformeren

De langdurige pandemie, een groeiende vraag naar online winkelen en een vertragende economie maken de huidige tijden lastig voor de detailhandel.

MEER INFORMATIE


Blog Post

Hoe gelijkstroom kan helpen bij het besparen van vloerruimte, energie en kosten op core-telecomlocaties

Het stroomverbruik voor telecommunicatiebedrijven (telco’s) neemt naar verwachting toe naarmate 5G-netwerken worden uitgerold.

MEER INFORMATIE

BEDRIJVEN DIE WE HEBBEN GEHOLPEN OPSCHALEN MET VERTROUWEN

Telecommunicatie


Groot telecombedrijf gebruikt HVDC-stroom in corenetwerklocaties om koolstofemissies te verminderen

MEER INFORMATIE

Onderwijs


Smart Thinking: Vertiv™ Cooling Technology Cuts University's Data Centre Energy Costs

MEER INFORMATIE

Detailhandel


Budgetsupermarktketen verbetert IT voor het verbeteren van de klantervaring

MEER INFORMATIE

Productie


Wereldleider in de automobielbranche

MEER INFORMATIE

Oplossingen voor Opschalen met vertrouwen

Vertiv-oplossingen zijn gemaakt voor betrouwbaarheid en schaalbaarheid en bieden geïntegreerde intelligentie die flexibiliteit en beheersbaarheid verbetert.

 

 

  • Geprefabriceerde datacenters
  • Bedrijfskritische Energie
  • Thermal Management
  • Monitoring en management
  • Services

 

 

 

Geprefabriceerde datacenters

Vertiv™ SmartMod™

Onze SmartMod™-infrastructuuroplossingen bestaan geprefabriceerde gebouwen ontworpen als transporteerbare, voorgemonteerde modules die snelle implementatie mogelijk maken.

Meer informatie

 


Bedrijfskritische Energie

Vertiv™ Power Module

Implementeer geïsoleerde, vermogensdichte kritische infrastructuurcapaciteit precies wanneer uw business daarom vraagt met de Vertiv Power Module.

Meer informatie


Bedrijfskritische Energie

UPS-systemen met hoge capaciteit

De Liebert® EXL S1 levert eersteklas belastingsbescherming en maximale energiebesparing en is verkrijgbaar in enkele module- en gedistribueerde bypassconfiguraties, en is compatibel met lithium-ionbatterijsystemen.

Meer informatie


Bedrijfskritische Energie

Stroomdistributie van ruimte en rack

Vertiv innovatieve PDU’s en rack-PDU’s bieden u de flexibiliteit om meer racks en meer apparaten per rack te ondersteunen. PDU-kasten bieden een op maat gemaakt systeem met het gebruiksgemak en de kostenbesparing van een voorverpakt, fabrieksgetest systeem. Rack-PDU's zijn onder anderen basis-, monitoring- en geschakelde modellen plus onze unieke universele PDU, die standaardisatie mogelijk maakt, ongeacht de invoervereisten.

Meer informatie

 


Thermal Management

Chillers met adiabatische vrije koeling

Liebert AFC combineert de uitstekende energie-efficiëntieniveaus van vrije koeling met de permanente beschikbaarheid die wordt gegarandeerd door de back-up van compressoren (verkrijgbaar met multi-scroll- of schroef- compressoren) en het uiterst efficiënte adiabatische nattebloksysteem.

Meer informatie


Thermal Management

Vrij koelingssysteem met indirecte adiabatische luchtkoeling

Het Liebert® EFC-systeem bestaat uit een koelingstechnologie met indirecte lucht-lucht-warmtewisseling en verdamping – en dat alles in één apparaat. Het maakt gebruik van het adiabatische koelingsprincipe ter ondersteuning van mechanische PUE-niveaus tot 1,03.

Meer informatie

 

Monitoring en management

Onze systemen voor het bewaken van infrastructuur, intelligente controle en gecentraliseerd beheer werken samen om de beschikbaarheid, het gebruik en de efficiëntie van apparatuur te verbeteren. Van een compleet aanbod KVM's, seriële consoles en gateways tot sensoren en DCIM-software, Vertiv-monitoring en -beheeroplossingen bieden de controle en zichtbaarheid die nodig zijn om capaciteit op één lijn te brengen met de vraag.

Meer informatie

 

Services

Vertiv biedt een breed scala aan programma's en services die opstarttijden verminderen en een betrouwbaardere, veilige en efficiënte werking mogelijk te maken gedurende de levenscyclus van uw faciliteit, van engineering tot projectmanagement op locatie tot elektrische betrouwbaarheidsservices.

Meer informatie

 

Neem de volgende stap

Onze ingenieurs staan klaar om een bijdrage te leveren aan het op maat maken van een oplossing die past bij uw vereisten voor schaalbaarheid, efficiëntie en beschikbaarheid. Vul het formulier in om in contact te komen met een specialist.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Bedrijf*
Land *
Postcode *
Opmerkingen

Toestemming privacyverklaring

Ik heb deze privacyverklaring over het verwerken van persoonsgegevens (in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016) ontvangen en gelezen en ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte blijven over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.
 

Bedankt voor het versturen!
Wij nemen binnenkort contact met u op.