The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Partners

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

570x570-John-Hewitt_205376_1.jpg

John Hewitt begon zijn carrière bij Vertiv in oktober 2017 als President van de Amerikaanse divisie waarbij hij verantwoordelijk was voor de activiteiten en zakelijke ontwikkeling van het bedrijf in de Verenigde Staten, Latijns-Amerika en Canada. John is een wereldwijde bedrijfsleider met meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van bedrijven met hoge groei en overslag door meerdere marktcycli in de technologische en industriële markt. Hij heeft een goede staat van dienst in het leveren van consistente groei en winstgevendheid en tegelijkertijd het opbouwen van teams van wereldklasse en een hoogwaardige prestatiecultuur.

Voordat hij bij Vertiv kwam, had John een verscheidenheid aan wereldwijde P&L-, strategische, bedrijfsontwikkelings- en financiële leidinggevende functies binnen Motorola, TE Connectivity en Aptiv in de Verenigde Staten, EMEA, Zuid-Amerika en Azië.

John heeft een bachelorgraad in financiën en accounting van de Oklahoma State University en een MBA in International Business van de Thunderbird School of Global Management.

PARTNERS
Partner-login

Taal & locatie