The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

De drie prijzen vormen een blijk van erkenning voor de producten, strategie en toegevoegde waarde van Vertiv

Breda [22 juni, 2022] – Vertiv (NYSE: VRT), een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, is door Frost & Sullivan met drie Industry Leadership Awards bekroond. Het marktonderzoeks- en adviesbureau prees Vertiv om zijn productleiderschap in de markt voor prefabricated & modular (PFM) datacenters in de regio EMEA. Ook werd het leiderschap als het gaat om concurrerende strategie en klantwaarde in de markt voor bedrijfskritische stroomvoorziening in de regio Asia-Pacific beloond.

Darrell Huntsman, CEO van Frost & Sullivan: “Het stimuleren van innovatie en groei is een hele opgave, die nog verder wordt bemoeilijkt door strategische ontwikkelingen die veranderingen afdwingen. Denk daarbij aan disruptieve technologieën, waardeketencompressie, convergentie binnen de sector en nieuwe bedrijfsmodellen. In het licht van deze ontwikkelingen vertegenwoordigt deze erkenning voor Vertiv een zelfs nog grotere prestatie.”

Frost & Sullivan hanteert een rigoureus analyseproces om voor elke categorie verschillende genomineerden te beoordelen alvorens de uiteindelijke ontvangers van de prijzen vast te stellen. Vertiv blonk in alle drie categorieën uit vanwege zijn klantgerichte aanpak, de integratiemogelijkheden en veelzijdigheid van zijn technologie en zijn sterke prestaties over de hele linie.

Volgens Frost & Sullivan beschikt Vertiv over een ongekend vermogen om in te springen op marktbehoeften en klantvereisten waarin andere bedrijven nog niet voorzien. Het bedrijf gaf blijk van uitmuntendheid wat betreft de ontwikkeling van producten en oplossingen die aansluiten op de huidige marktbehoeften en de toekomstige klantbehoeften. Met een verreikende strategie voor productpositionering is Vertiv erin geslaagd om een speciale positie voor zichzelf te verwerven. Daarnaast heeft Vertiv voor aanzienlijk concurrentievoordeel binnen de datacentermarkt gezorgd. Dat geldt in het bijzonder voor de segmenten colocatie, cloud computing, enterprise en edge computing.

“Toewijding aan klanten, innovatie en uitmuntendheid in de datacentersector behoren tot de topprioriteiten van Vertiv”, zegt Rob Johnson, CEO van Vertiv. “We vinden het een eer om waardering van Frost & Sullivan te krijgen voor onze klantgerichtheid en oplossingsstrategie.”

Noot voor de redactie:

Via onderstaande links kun je de rapporten van Frost & Sullivan raadplegen en meer te weten komen over de beoordelingscriteria en analyses die aan elke prijs ten grondslag lagen:

2022 Product Leadership Award - EMEA Prefabricated Modular Data Centre Industry

Gautham Gnanajothi, Global Research Director bij Frost & Sullivan: “Het aanbod van prefabricated modular datacenter-oplossingen van het bedrijf is gebaseerd op drie belangrijke pijlers: een standaard productplatform, maatoplossingen en hybride ontwerpen. Tijdens ons onderzoek kwam er voor alle drie aspecten een rode draad naar voren in de productontwikkelingsstrategie van Vertiv: het bieden van een oplossing voor de pijnpunten van klanten en hun veranderende behoeften.”

2021 Competitive Strategy Leadership Award - Asia-Pacific Critical Power Infrastructure Industry

Iqra Azam, Best Practices Research Analyst bij Frost & Sullivan: “Frost & Sullivan is onder de indruk van het vermogen van Vertiv om zijn kwaliteits- en ontwikkelingsproces voortdurend te versterken. Daarnaast is Vertiv in staat zijn innovatieve aanbod actief op te waarderen om op dynamische wijze ruimte te bieden aan de behoeften van zijn klanten.”

2021 Customer Value Leadership Award - Asia-Paci­fic UPS Industry

Iqra Azam, Best Practices Research Analyst bij Frost & Sullivan: “De sterke klantbinding van het bedrijf en zijn vermogen om nieuwe klanten aan te trekken geven blijk van de hoge normen waaraan Vertiv’s producten en diensten voldoen. Vertiv heeft zich verzekerd van een uitstekend partnernetwerk en creëert daarmee een ongekende impact binnen de sector.”

Over Vertiv

Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analytics en doorlopende services samen om ervoor te zorgen dat de vitale applicaties van klanten continu draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen voor hedendaagse datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten met een portfolio van stoom-, koel- en IT-infrastructuuroplossingen en -diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Columbus, Ohio, en wereldwijd zijn er zo’n 24.000 mensen in dienst, verdeeld over meer dan 130 landen. Ga voor meer informatie en het laatste nieuws van Vertiv naar vertiv.com.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, sectie 27 van de Securities Act en sectie 21E van de Securities Exchange Act. Deze verklaringen zijn slechts een voorspelling. Daadwerkelijke gebeurtenissen of resultaten die zijn opgenomen in de toekomstgerichte verklaring kunnen in werkelijkheid verschillen. Lezers worden verwezen naar documenten die Vertiv bij de Securities and Exchange Commission heeft gedeponeerd, inclusief het meest recente jaarverslag op formulier 10-K en alle daaropvolgende kwartaalverslagen op formulier 10-Q voor een bespreking van deze en andere belangrijke risicofactoren met betrekking tot Vertiv en haar activiteiten. Vertiv is niet verplicht om haar toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te wijzigen, als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, en wijst elke verplichting daartoe uitdrukkelijk van de hand.

Contact

Leonie Huting
T 035-5822730
E vertiv@marcommit.nl 

Gerelateerde artikelen

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie