The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Hoewel 5G-netwerken tot 90% efficiënter zijn dan hun 4G-voorgangers, hebben ze veel meer energie nodig vanwege de toename in netwerkdichtheid, de grote afhankelijkheid van IT-systemen, de toename in netwerkgebruik en de versnelde groei van netwerkverkeer.

Telecombedrijven moeten deze uitdagingen op twee manieren aanpakken:

  • Best practices voor energie-efficiëntie toepassen op netwerken
  • Hun klanten aanmoedigen tot het gebruik van 5G voor het verminderen van verbruik en uitstoot in alle lagen van de bevolking

Dit zijn de belangrijkste bevindingen van het nieuwe onderzoeksdocument van STL Partners en Vertiv: Waarom energiebeheer cruciaal is voor het succes van 5G. De paper onderzoekt de uitdagingen waarvoor telecomaanbieders van vandaag staan en schetst verschillende best practices die gericht zijn op het verminderen van het toenemende energieverbruik, de uitstoot en de kosten. Vul het onderstaande formulier in om het onderzoeksdocument te downloaden.

Voornaam *
Achternaam *
E-mailadres *
Telefoon
Bedrijf *
Land *
Postcode *
Opmerkingen

Akkoord met privacyverklaring

Ik heb deze privacyverklaring over het verwerken van persoonsgegevens (in overeenstemming met artikel 13 van EU-verordening 679/2016) ontvangen en gelezen. Ik ga akkoord met:

De verwerking van mijn persoonsgegevens voor marketingdoeleinden, inclusief via e-mail op de hoogte worden gehouden over trends in de sector, evenementen, aanbiedingen en productlanceringen.


Bedankt voor het versturen! Wij nemen binnenkort contact met u op.

Download de paper

Partner-login

Taal & locatie