The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

BT Exact houdt toezicht op datacenter activiteiten met Avocent-oplossingen van Vertiv

Achtergrond:

Toen het datacenter werd opgericht, besloot BT om een Avocent® toetsenbord-, video- en muisoplossing (KVM-oplossing) van Vertiv te implementeren die een meer gecentraliseerde manier zou bieden voor het beheren en monitoren van alle servers in het datacenter. KVM-technologie stelt BT in staat om niet alleen toezicht te houden op de doorlopende bewerkingen van servers in het datacenter, maar ook om onmiddellijk servers op te sporen die problemen ondervinden.

Resultaten:

  • Dankzij de implementatie van Avocent-technologie biedt BT aan klanten de mogelijkheid voor individuele toegang tot hun servers vanaf een monitoring werkstation in het Network Operations Center (NOC), een beveiligde ruimte uit de buurt van de datacenter vloer.
  • Avocent-technologie, en in het bijzonder de DSView-software, heeft de serverondersteuning aanzienlijk verbeterd.
  • Avocent DSView™-software, die wordt gebruikt om het systeem te beheren, stelt het serviceteam voor servers in staat om de activiteiten te bekijken op alle servers die op de KVM-apparaten zijn aangesloten.
  • BT gebruikt de Avocent DSR™ 2161 KVM over IP-schakeloplossing om meer dan 400 servers op zijn Cardiff-locatie te bedienen, monitoren en ondersteunen.

Samenvatting van de case
Locatie: Cardiff, Wales
Vertiv Solutions::
  • Avocent KVM-apparaten
  • Avocent DSView 3 beheersoftware voor datacenter en stroombeheer
Kritieke behoeften: Om toezicht houden op de doorlopende bewerkingen van alle servers in het datacenter, direct servers op te sporen die problemen ondervinden en een manier te bieden waarop servers vanaf vrijwel elke externe locatie kunnen worden onderhouden zonder dat de beheerder ooit het datacenter hoeft binnen te gaan.
Download de Case Study

Gerelateerde artikelen

Partner-login

Taal & locatie