The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Zichtbaarheid en monitoring in een wereld met meerdere kanalen

Joe Ackerman •

De detailhandel heeft een enorme sprong gemaakt in 2020. Volgens PWC is de online detailhandel met dubbele cijfers gegroeid in het tweede kwartaal van 2020

Consumenten kopen op meer verschillende manieren dan ooit tevoren: het gaat niet langer om online of in fysieke winkels kopen. Mensen kopen online en halen het af in de winkel, vaak bij de ingang of contactloos, of kopen in de winkel en retourneren het online. En veel detailhandelaren gebruiken zogenaamde ‘donkere winkels’ als retaildistributie om e-commercebestellingen te vervullen. Andere shoppers zijn van plan om gebruik te maken van afhalen bij de ingang of andere veilige winkelmethoden in de winkel.

Het maakt niet uit hoe ze winkelen, consumenten verwachten een naadloze ervaring. Uw klanten winkelen overal, dus elke mogelijkheid moet worden ondersteund. Er zijn twee belangrijke manieren om ervoor te zorgen dat u het inzicht hebt dat u nodig hebt op alle locaties:

1. Zichtbaarheid – veel IT-locaties in de detailhandel bevinden zich meestal aan de edge, in gebieden zonder technische ondersteuning in de buurt of die niet waren bedoeld voor de huisvesting van kritieke infrastructuur. Vooral in de hedendaagse realiteit van thuiswerken wilt u zicht hebben op alle apparatuur die uw platformen draaiende houdt.

Kijk bijvoorbeeld naar apparatuur die zich in de voorraadruimte van een van uw winkels bevindt. Werknemers hebben mogelijk toegang tot deze ruimte voor het bijvullen van artikelen, maar u moet ervoor kunnen zorgen dat ze de apparatuur niet verstoren.

Sensoren kunnen inzicht geven in wat er op elk moment in dat magazijn gebeurt. Als sensoren samenwerken, kunt u zelfs een duidelijk beeld krijgen van uw locaties, terwijl u ook wordt gewaarschuwd voor omstandigheden die problemen kunnen opleveren.

Lichtsensoren en bewegingssensoren kunnen u helpen bij het volgen van activiteiten in de voorraadruimte, om u te informeren of er een licht is aangelaten of dat iemand te dicht bij de apparatuur is gekomen.

Uw apparatuur in het magazijn is gevoelig voor temperatuurveranderingen en een verhoging van zelfs maar een paar graden kan een grote problemen veroorzaken voor de prestaties van uw IT-systemen. Temperatuur-, luchtstroom- en luchtvochtigheidssensoren kunnen u dus samen in realtime waarschuwen voor mogelijke problemen. Als u deze problemen kunt voorkomen, kunt u uw klanten een soepele winkelervaring bieden, ongeacht hoe ze willen winkelen.

2. Monitoring– Zichtbaarheid is slechts één stukje van de puzzel. U moet in staat zijn om te handelen op wat u vindt. Daar komt monitoring om de hoek kijken. Met een robuuste monitoringoplossing, zoals Environet Alert, kunt u al uw locaties in het netwerk veilig en extern bewaken, zodat ze optimaal kunnen presteren. U kunt problemen voorblijven, kostbare uitvaltijd voorkomen en zorgen dat uw klanten tevreden blijven met hun aankoopproces.

Voor grote detailhandelaren kan gecentraliseerde beheersoftware de allesomvattende, realtime informatie bieden die u nodig hebt om belangrijke zakelijke beslissingen te nemen. En monitoring speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit.

Vanwege de complexiteit van het huidige retaillandschap is het belangrijker dan ooit om een robuuste IT-infrastructuur op uw locaties te hebben. Vertiv kan u helpen om inzicht en monitoring te bieden op uw locaties, zodat u aan de behoeften van uw klanten kunt blijven voldoen.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie