The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Zorg ervoor dat u alles weet over de nieuwste infrastructuur voor beheer op afstand

Vertiv™ Avocent® ADX Ecosystem: Wat u moet weten

We hebben onlangs een virtuele verkooptraining gehouden voor het nieuwe Vertiv Avocent® ADX Ecosystem. Als u de livesessie hebt gemist, of als u uw geheugen wilt opfrissen, kunt u op aanvraag op een voor u geschikt moment een opname van de training bekijken.

Nu bekijken

Hier zijn een paar belangrijke hoogtepunten van de training die uw interesse zouden kunnen opwekken om meer te willen weten over dit nieuwe ecosysteem producten.

Welke klanten zullen geïnteresseerd zijn in het Avocent® ADX Ecosystem?

Servertechnieklaboratoria Verhoog de efficiëntie van het testen van productkwaliteit zonder dat er een technicus ter plaatse hoeft te zijn
Bedrijfsontwikkeling Verbeter de hersteltijd wanneer er een probleem optreedt, omdat u niet hoeft te vertrouwen op een lokale medewerker voor het herstel van kritieke systemen
Bankauditors die op afstand werken Maak continuïteit mogelijk met veilige toegang tot applicaties voor medewerkers op afstand
Build-to-Order-fabrieken Verbeter de time-to-market, bespaar reiskosten en minimaliseer de tijd die producten in de schappen doorbrengen
Centrum voor de integratie van oplossingen Verminder de tijd voor het leveren van nieuwe systemen door op afstand verbinding te kunnen maken met servers



Producten binnen het ecosysteem

Het unieke van het Avocent ADX Ecosystem is dat het niet slechts één enkel product is. Het is een ecosysteem van producten die in het rack passen dat uw klanten al in hun huidige datacenterlocaties gebruiken…, dat bijna te eenvoudig, toch!


MP1000

Dit deel van het ecosysteem biedt u de mogelijkheid om de IT-infrastructuur te beheren, controleren, beveiligen en automatiseren vanaf een enkel platform. Gebruikers profiteren van dit product omdat ze toegang krijgen tot vereenvoudigd beheer en controle van virtuele en fysieke infrastructuur, veilige en controleerbare toegang tot apparaten en verbeterde efficiëntie bij het aanbrengen van wijzigingen in hun IT-devices.


RM1048P

Dit apparaat verbindt en beheert diverse IT-devices aan het rack en minimaliseert de kosten, verbetert de schaalbaarheid met diverse devices en creëert een veerkrachtig platform voor beveiliging, betrouwbaarheid en de vraag naar hoge bandbreedte.


IPUHD

Dit device biedt de snelste 4K-resolutie voor uw behoefte aan hoge resolutie, met verhoogde productiviteit voor toegang op afstand en veilige toegang tot apparaten op afstand.




IPIQ

De IPIQ biedt snelle en betrouwbare KVM-toegang van onderneming tot edge, maar ook een groot aantal voordelen, zoals toegang op basis van Basic Output/Input System-niveau zonder fysiek aanwezig te zijn, verbeterde compressie en end-to-end-encryptie van al het verkeer op basis van de nieuwste normen.


Hier vindt u enkele nuttige bronnen met nog meer informatie om u kennis over het nieuwe Avocent ADX Ecosystem verder uit te breiden.

Gerelateerde artikelen

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie