The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Elimineer de tijd die probleemoplossing bij edgelocaties opslokt en krijg het rustgevende gevoel van goede edgebeveiliging

Als u ooit het hongerige gevoel van nog geen lunch hebt ervaren terwijl u de vergadering van de late ochtend afrondt, slechts één van de vele verplichtingen die uw dag vult, en vervolgens ontdekt dat uw lange middagvergadering net is geannuleerd, kent u de enorme opluchting die deze vrije tijd (en even vlug naar de friettent) kan geven.

Maar als IT-manager krijgt u waarschijnlijk regelmatig met dit soort tijdskwesties te maken. Het ondersteunen van de steeds toenemende wereldwijde vraag naar data heeft geleid tot de groei van edge computing-netwerken die zich uitbreiden in geografische gebieden en het uitdagen van IT-teams.

Of u nu leiding geeft aan een team binnen een overheidsorganisatie, een gedistribueerd bedrijf met meerdere locaties, of een datacenter voor bedrijven/hyperschaal/colocatie, effectief tijdmanagement is een uitdaging die vaak wordt vergroot door beperkte middelen. Het vinden van tijd voor prioriteitsprojecten is essentieel voor bedrijfscontinuïteit en -succes.

Gelukkig zijn er infrastructuuroplossingen die de verspilde tijd van uw IT-personeel bij het oplossen van problemen bij edgelocaties elimineren. Met de juiste oplossingen hoeft uw team niet langer van locatie naar locatie te rijden om servers uit te schakelen, of om eenvoudige probleemoplossing of andere routinematige acties uit te voeren.

Seriële consoles stellen IT-teams in staat om op afstand netwerkapparaten in-band en out-of-band te beheren, wat niet alleen reistijd bespaart, maar ook de noodzaak van fysieke toegang door het personeel tot uw IT-faciliteiten of edgelocaties minimaliseert, wat een veiligheidsrisico kan vormen. Seriële consoles kunnen ook effectief functioneren als beveiligingsaggregatoren en bieden één toegangspunt voor het beheer van gebruikerstoegang en -privileges.

"Het is alsof u met een toetsenbord en monitor voor het apparaat staat", zei Craig Pennington, vicepresident van Europese activiteiten voor NTT Europa Online. "Het werkt direct en verbetert onze reactietijd voor het toegang krijgen tot een server en het oplossen van problemen. In plaats van een ticket aan te hoeven maken, verzamelen we zoveel mogelijk informatie en geven het vervolgens door aan een technicus van het datacentrum ter plaatse. We kunnen er in enkele minuten centraal iets aan doen.”

De Vertiv™ Avocent® ACS 800 seriële console maakt dit type gecentraliseerd beheer mogelijk door verbinding te maken met uw infrastructuurondersteuningsapparatuur, inclusief rack power distribution units (rPDus), 1-fase uninterruptible power supply (UPS)-systemen, of alle seriële producten die u zou kunnen verbinden met de vier beschikbare USB-poorten. De console biedt u toegang en controle via één enkele, geconsolideerde weergave. Via dit dashboard kunt u gemakkelijk fouten en problemen zien die aandacht vereisen en zelfs apparatuur aan- en uitschakelen zonder uw kantoor te verlaten.

Verminder beveiligingsrisico's, zelfs bij netwerkgroei

Combineer het Internet of Things (IOt) met de voorspelling van Gartner van bijna 21 miljard verbonden apparaten tegen 2020, en het is geen geheim dat bedrijven steeds digitaler worden en nieuwe bedrijfsmodellen in gebruik nemen die kritische systeemkwetsbaarheden kunnen creëren. Elk apparaat dat verbinding maakt met uw netwerk is een mogelijk toegangspunt voor goed bedoelde of kwaadwillende activiteiten.

Deze kwetsbaarheid wordt vergroot door de aanhoudende druk op human resources. De IT-teams die met het beheer van deze apparaten belast zijn, groeien niet. In feite, het recente Data Center 2025: Closer to the Edge-rapport laat in de komende zes jaar een potentieel verlies zien van 16 procent van het personeel van de datacenterindustrie. Nogmaals, het juiste type seriële console kan helpen bij het verlichten van deze last doordat gecentraliseerd apparaatbeheer mogelijk wordt gemaakt.

De zero-touch provisioning (ZTP)-capaciteit van de Avocent® ACS 800 kan uw IT-team de mogelijkheid bieden apparaten te leveren, firmware te updaten en aangepaste configuraties eenvoudig, stapsgewijs en volledig te implementeren. Met deze consoleserver kunt u kwaadaardige activiteiten afschrikken en uw netwerk beschermen door de meest actuele firmware in uw infrastructuur in stand te houden.

Connectiviteit behouden, zelfs als het netwerk down is

Netwerkproblemen zijn niet altijd te wijten aan een cyberaanval; menselijke fouten zijn de meest voorkomende oorzaak van downtime. Een eenvoudige verkeerde configuratie kan uw netwerk ontoegankelijk maken. Om dit soort problemen tegen te gaan, vertrouwen netwerken met een hoge toegankelijkheid op IT-beheeroplossingen zoals de Prevcent® ACS 800, waarmee apparaattoegang altijd en overal mogelijk is, zelfs als het aangesloten netwerk niet werkt.

Vertiv heeft deze essentiële behoefte ingezien bij het ontwerpen van de Avocent® ACS 800, waarmee u de status van uw apparatuur overal ter wereld kunt bekijken en onderhouden door een optionele externe 4G LTE mobiele router aan te sluiten.

De Avocent® ACS 800 kan externe toegang bieden tot verbonden systemen via productie- of onderhoudsnetwerken via telefoon (POTS) en biedt optionele draadloze toegang via een 3G/4G LTE-modem. Met andere woorden, met de juiste seriële console beschikt u over de middelen om toegang te krijgen tot uw netwerk, altijd en overal.

Kies verstandig om het probleem uit probleemoplossing te halen

De complexiteit van de huidige topologieën van datacenters en de trends in de sector die de druk vergroten die al op IT-teams wordt geplaatst, kunnen het lastiger maken om uw netwerkapparaten in datacenters, netwerkkasten en randlocaties te beveiligen en beheren. Gelukkig heeft u als IT-manager de mogelijkheid uptime te behouden via slimme infrastructuurkeuzes zoals de Avocent® ACS 800 seriële console.

Dankzij de mogelijkheden voor beheer op afstand van het in-band- en out-of-band-netwerk netwerk kan centrale, veilige en tijdige probleemoplossing mogelijk worden gemaakt die de operationele inefficiëntie van uw IT-personeel kan minimaliseren, waardoor ze weer tijd krijgen om zich te richten op de meer belangrijke bedrijfsprioriteiten of om het team op pizza te trakteren!

Meer informatie over deze en andere seriële consoleoplossingen bij ACS Serial Consoles



Abonneer uzelf op ons blog om op de hoogte te blijven van de laatste trends, technologieën en nieuws.

Gerelateerde artikelen

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie