The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

De zakenwereld heeft geleerd hoe belangrijk het is voor organisaties om te kunnen schakelen tussen werkwijzen. Elke dag lezen we verhalen van restaurants en fysieke winkels die sluiten of de manier waarop ze hun klanten bedienen drastisch omgooien. Bedrijven die werken met een distributiecentrum en meerdere traditionele winkels, of hybride winkels, maken plotseling een groot deel uit van het industrielandschap. De behoefte aan verbeterd beheer op afstand groeit naarmate de wereld digitaliseert en bedrijven beperkingen invoeren omtrent het aantal werknemers dat tegelijkertijd op een werkplek kan zijn. Mobiel out-of-band-beheer versterkt de controle die IT-teams hebben over hun netwerkinfrastructuur. Met LTE kunnen IT-managers de controle behouden, zelfs als de stroom uitvalt en niemand ter plaatse is.

Wat is mobiel out-of-band-beheer?

Out-of-band-beheer (Out-of-band management, OOBM) biedt IT-beheerders de mogelijkheid voor het beheren van netwerkbronnen terwijl ze op afstand werken via een ander kanaal, zoals een seriële consoleserver. Mobiel out-of-band-beheer vindt plaats indien een apparaat voor beheer op afstand, zoals een consoleserver, is uitgerust met LTE om continuïteit te garanderen als een primair netwerk of als een secundair netwerk tijdens een failover. Deze functie elimineert de noodzaak voor het wekken van iemand om 2 uur 's ochtends of rijden naar het datacenter voor het repareren van een server of netwerkapparaat.

Waar is mobiel out-of-band-beheer nodig?

LTE out-of-band-beheer is zeer nuttig voor organisaties die op zoek zijn naar een secundair netwerk voor filialen waar IT-medewerkers niet altijd ter plaatse kunnen zijn. Veel retailorganisaties boeken succes met het gebruik van onze mobiele out-of-band-oplossingen op locaties waar een primaire ethernetconnectie aanwezig is, maar geen secundaire optie.

Locaties zoals mobiele basisstations en nieuwe winkels die in aanbouw zijn, gebruiken vaak mobiele secundaire OOB voordat het volledige netwerk is geïnstalleerd. In dergelijke situaties wordt het mobiele netwerk als primair beschouwd; permanent of totdat het volledige netwerk is geïnstalleerd.

Een praktijktoepassing

Een van onze retailklanten zet de integratie van nieuwe technologieën, zoals kiosken in de winkel en augmented reality-displays, in voor het op pijl houden van de verkoop tijdens de pandemie. Deze klant is erin geslaagd miljarden dollars te blijven genereren via honderden winkels en een uitgebreid e-commercenetwerk. Aanhoudende groei vereistte echter een eenvoudig te beheren IT-oplossing om betrouwbare verwerkingskracht dichter bij klanten te brengen.

Met de installatie van Vertiv™ Avocent® Serial Console- en Vertiv™ Avocent® DSViewTM-beheersoftware helpen we hen bij het ontlasten van gecentraliseerde en cloud-datacenters. De seriële console biedt toegang op afstand voor poortconfiguratie, upgrades, probleemoplossing en calamiteitenherstel. Dit maakt veilig beheer van in-band- en out-of-band-netwerken via seriële poorttoegang mogelijk, evenals:

  • Verhoogde veerkracht van het systeem
  • Lagere ondersteuningskosten voor datacenters
  • Vereenvoudigd beheer op afstand van edge computing-systemen
  • Maximale uptime van een toekomstgerichte IT-oplossing
Oplossingen voor mobiel out-of-band-beheer

De Vertiv Avocent® ACS 8000 seriële consoleserver-familie levert veilig in-band- en out-of-band-inzicht op en -beheermogelijkheden voor downstream-apparatuur in de meeste netwerktoepassingen. Onlangs zijn er nieuwe modellen met LTE-failover-ondersteuning uitgebracht. IT-professionals en personeel van network operations centers kunnen hiermee op elk moment overal ter wereld gegevensbeheer uitvoeren. Met een dual-core ARM-processorarchitectuur met uitgebreide geheugenmogelijkheden, een bijgewerkt Linux-besturingssysteem en DSViewTM-beheersoftware profiteren klanten, ongeacht hun IP-connectiviteit, van verhoogde prestatieniveaus, beveiliging en betrouwbaarheid.

Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de beste manier voor het verbeteren van de aanpassingsmogelijkheden en het gecentraliseerde gebruikersbeheer voor gegevenssystemen. Als u innovatieve oplossingen wilt creëren voor de meest uitdagende klantuitdagingen op het gebied van beheer op afstand, bezoek dan www.Vertiv.com/Partners.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie