The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

4 Voornemens voor herstructurering van de netwerk-edge om u te inspireren in het nieuwe jaar

Amanda Gambill •

Leer uit één casestudy over hoe u uw bedrijf kunt transformeren met Edge Computing-technologie

Het is waar dat de voornemens van het nieuwe jaar waarschijnlijk begonnen als religieuze praktijken duizenden jaren geleden, toen Babylonianen goden zouden beloven om hun schulden te betalen en geleende voorwerpen terug te geven. Op dezelfde manier zouden de oude Romeinen de Janus-godheid opofferen en goed gedrag beloven in het komende jaar. Vandaag de dag is de praktijk persoonlijker omdat de meeste mensen alleen maar voor zichzelf besluiten om verbeteringen aan te brengen, wat kan verklaren waarom een zeer klein percentage van degenen die voornemens maken hun doelen bereiken.

Deze focus op ultieme mislukking ziet echter de positieve gevolgen over het hoofd die het oplossen van dingen anders te doen of het doorvoeren van incrementele verbeteringen kan hebben op een individu of een bedrijf.

Hoewel niet noodzakelijkerwijs gemotiveerd door de jaarwisseling, kunt u zien hoe een toonaangevende wereldwijde detailhandelaar die kant-en-klare meubels, keukenapparatuur en huishoudelijke accessoires ontwerpt en verkoopt de volgende vier oplossingsgerichte resultaten bereikte:

Houd alles georganiseerd.

Net als het schoonmaken van de rommella in uw huis, kan het verbeteren van de operationele efficiëntie een eenvoudige kwestie zijn van inventariseren — wat u al hebt en hoe het het nastreven van uw ultieme doelen ondersteunt.

Dit proces van organiseren zal ook gebieden van benodigde verbetering benadrukken. Met andere woorden, hebt u echt 25 pennen in één lade nodig, of moet u sommige verplaatsen naar andere delen van het huis voor sneller gebruik en notities maken in de toekomst. Dat was het geval voor de hierboven genoemde detailhandelaar. Georganiseerd zijn toonde een noodzaak om over te stappen van gecentraliseerde computing naar een meer gedistribueerde netwerkarchitectuur.

Bespaar geld.

Hoewel investeren in meer computerinfrastructuur contra-intuïtief lijkt of in strijd is met het besparen van geld, deden beiden dit tegelijkertijd. Het verplaatsen van de infrastructuur naar de edge van het netwerk verbeterde niet alleen de gegevensverwerking in de winkel en de algehele klantervaring, het stelde het bedrijf ook in staat om de ondersteuningskosten van de infrastructuur te minimaliseren en te voorkomen dat de kosten van het netwerkverkeer uit de hand liepen.

Word zelfredzamer.

Net als veel andere oplossingsbedrijven wilde deze detailhandelaar van huisartikelen meer controle terugnemen. Het proces van zelfredzaamheid met betrekking tot het beheer van de edge computing-technologie betekende betere zichtbaarheid. Met een combinatie van beheerhardware en -software kon de detailhandelaar gemakkelijk vertrouwen op zijn eigen middelen om maximale uptime te garanderen. Voor beloftemakers en deze retailer betekent zelfredzaamheid niet dat je nooit hulp nodig hebt. In feite was het de samenwerking tussen de detailhandelaar en zijn technologiepartner die het meest waardevol bleek te zijn.

Minder stress.

Meer apparatuur op honderden locaties lijkt misschien meer stress, maar dat is niet altijd het geval wanneer een retailnetwerkoplossing zorgvuldig is ontworpen voor zakelijke behoeften. Niet alleen konden de leden van het IT-team van de detailhandel even diep in- en uitademen door het besparen van geld, ze konden ook kiezen voor een IT-oplossing voor de detailhandel die hen hoofdpijn bespaarde. Door deze verminderde stress of gemoedsrust kunnen ze misschien zelfs een andere gemeenschappelijke oplossing omarmen, namelijk een betere nachtrust.

Meer informatie

Gerelateerde artikelen

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie