The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Netwerkkasten

Aangepaste netwerkkasten met wereldwijde oplossingen van Vertiv.

Het voordeel van Vertiv

Vertiv netwerkkast-oplossingen zijn gebouwd om de flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie te maximaliseren via vereenvoudigde, gestandaardiseerde ontwerpen.

Voortbouwend op de toonaangevende SmartCabinet™-, SmartRow™ DCR- en SmartRow™ DCX-productfamilies, kunnen we de netwerkkast-infrastructuur in een aantal weken ontwerpen en implementeren in uw bestaande ruimte. Verhoog de stroombesparing tot wel 28% en verhoog de dichtheid van de racks tot 60% zonder complexiteit of compromissen te hoeven sluiten, of u nu één of duizend kasten hebt.

Brochure downloaden

Vertiv Global Solutions

 Image

Neem deel aan het ontwikkelen van de initiële vereisten tot en met de uitvoering van het project.

 Image

Maak applicaties op maat met behoud van de voordelen van een gestroomlijnd proces.

 Image

Gebruik een combinatie van Vertiv-expertise en discipline-specifieke partners om bedrijfskritische uitdagingen te vereenvoudigen.

Gerelateerde producten en diensten

Liebert PSI UPS, 750-3000 VA

Liebert PSI® is een compact, line-interactive UPS-systeem met flexibel ontwerp en is uitgerust met een automatische spanningsregeling voor pieken/dalen.

Liebert GXT4 UPS, 700-10,000 VA

De Liebert® GXT4™ is een online UPS die zorgt voor een continue hoge voedingskwaliteit, zonder onderbrekingen tijdens het omschakelen naar de batterij. Daarom wordt deze UPS aanbevolen om bedrijfskritische apparatuur te beschermen. De UPS beveiligt apparatuur tegen vrijwel alle vormen van stroomstoringen veroorzaakt door stroomuitval, stroomdalingen, stroompieken of ruis.

Hoe kunnen we helpen?

Beantwoord een paar eenvoudige vragen, zodat we u kunnen verbinden met een oplossingsspecialist in uw branche.

Partner-login

Taal & locatie