The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Partners

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Kabelstation

Maak gebruik van Vertiv Global Solutions voor op maat gemaakte kabelstations

Het voordeel van Vertiv

Vertiv levert de belangrijkste elektrische en fysieke infrastructuur ter ondersteuning van kabelstations overal ter wereld. Het maakt niet uit of dit er een paar zijn of tientallen.

Vertiv maakt gebruik van de breedte van ons portfolio en ervaring van onze discipline-specifieke partners om oplossingen te leveren die reproduceerbaar, modulair, op locatie geassembleerd en aangepast zijn aan lokale markten. Onze aanpak is gebaseerd op beproefde oplossingen die we aanpassen om de ideale combinatie van onderscheidend vermogen, de beste prijs en snelle levering te bieden.

Brochure downloaden

Vertiv Global Solutions

 Image

Pre-configureer en pre-valideer onderscheidende ontwerpen met meer dan 60 multidisciplinaire engineers, waardoor de bouwtijd op locatie wordt gereduceerd.

 Image

Verkort implementatietijden, zodat uw bedrijf signalen van vraag beter kan afstemmen op investeringen in groei.

 Image

Werk van de ontwikkeling van de initiële vereisten tot en met de uitvoering van het project.

Gerelateerde producten en diensten

SmartMod-infrastructuur

Geprefabriceerde gebouwen voor een breed scala aan toepassingen en industrieën, ontworpen als eenvoudig te vervoeren, vooraf gemonteerde modules voor snelle implementatie. De SmartMod™ is speciaal ontworpen voor de behoeften van datacentermanagers en biedt een intelligente, snel te implementeren, geprefabriceerde behuizing voor modulaire datacenters.

NetSure 7000 serie DC-stroomvoorziening

Ontworpen voor middelgrote centrale kantoortelecom- en datacentertoepassingen, ideaal voor het vervangen van minder efficiënte oplossingen op locatie, waarbij optimale uitbreidbaarheid van stroomcapaciteiten, efficiëntie en systeembeschikbaarheid de sleutel tot succes zijn. Met intelligente lastverdeling voor individuele stroommetingen.

NetSure 5000 serie DC-stroomvoorziening

DC-stroomsystemen ontworpen voor volledige flexibiliteit met een brede variatie aan configuraties voor verschillende draadloze toegangslocaties, zoals on-grid, off-grid en bad grid, en vaste netwerktoepassingen

Externe NetSure distributiekast

De Geavanceerde externe NetSure distributiekast en hoge capaciteit externe distributiekasten zijn ontworpen voor gebruik in de nabijheid van -48 V data- of telecom-loads. Ze bieden een snelle, veilige en betrouwbare manier voor het voeden van de belasting op locaties met variërende voedingsbehoeften. In combinatie met een optie voor intelligente lastverdeling, leveren deze systemen gedetailleerde informatie over alle belasting op locatie en zullen vroegtijdig waarschuwen voor mogelijke overbelasting.

Hoe kunnen we helpen?

Beantwoord een paar eenvoudige vragen, zodat we u kunnen verbinden met een oplossingsspecialist in uw branche.

PARTNERS
Partner-login

Taal & locatie