Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

Sorry, this page isn't available for your location.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Vertiv voert verbeteringen door in partnerprogramma’s voor distributeurs en resellers

oktober 18, 2022

Breda, 18 oktober 2022 Vertiv (NYSE: VRT), een wereldwijde leverancier van kritieke digitale infrastructuur en connectiviteitsoplossingen, maakt bekend dat het Vertiv Partner Program (VPP) en Vertiv Incentive Program (VIP) ingrijpend zijn verbeterd. Beide programma’s zijn ontwikkeld om deskundige distributeurs en resellers te belonen. Het VPP en VIP staan open voor partners in een select aantal landen in Europa en het Midden-Oosten, waaronder België, Nederland en Luxemburg.

Nieuw partnerportal

Binnen de verbeterde programma’s staat een nieuw partnerportal centraal. Dit brengt alle informatie en hulpmiddelen bijeen die partners nodig hebben voor optimale communicatie en samenwerking met Vertiv en het verzilveren van beloningen. Het partnerportal biedt distributeurs en resellers een intuïtieve en gebruiksvriendelijke user interface met een gepersonaliseerd dashboard. Hierop kunnen ze eenvoudig aflezen hoeveel bonuspunten ze hebben verdiend en welke incentives Vertiv aanbiedt.

Uitgebreid VIP

Vertiv heeft haar VIP uitgebreid met een speciale winkel waar resellers hun bonuspunten kunnen verzilveren om artikelen aan te schaffen. Het aanbod omvat alles van de laatste elektronica en cadeaubonnen tot tickets voor unieke evenementen. VIP+ partners kunnen daarnaast speciale artikelen aanschaffen.

Diverse incentives

Om partners nog meer te belonen, heeft Vertiv vijf incentiveprogramma’s in het leven geroepen: het Start Bonus Incentive, Everyday Sales Incentive, Cross Sell Incentive, Purchase Frequency Incentive en Spotlight Incentive. Elke maand wordt het aantal bonuspunten verder opgevoerd.

Katja Neumann, Channel Sales Director Central Western Europe bij Vertiv: “Het netwerk van partners, distributeurs en resellers is cruciaal voor Vertiv. Zij leveren de diensten, oplossingen en expertise die onze klanten nodig hebben. We doen er alles aan om onze partnerprogramma’s marktbepalend te maken door nieuwe incentives te introduceren en onze deskundige partners te belonen voor het goede werk dat ze verrichten.”

Paul Gohil, managing director bij Collaborate IT Limited: “Als jarenlange Platinum-partner hebben wij optimaal kunnen profiteren van de voortdurende investeringen van Vertiv in haar partnerprogramma’s. De nieuwe verbeteringen weerspiegelen de toewijding van Vertiv aan haar partners en we zijn zeer enthousiast over de nieuwe kansen die deze programma’s bieden. Het dashboard van het nieuwe partnerportal en de verbeterde functionaliteit bieden ons alles wat we nodig hebben om onze klanten goed te ondersteunen. Dit verbetert hun gebruikerservaring, zodat we een sterkere band met hen kunnen opbouwen.”

Ga voor meer informatie over Vertiv en haar partnerprogramma’s naar Vertiv.com. Klik op “Partners” en “Apply Now” om deel te nemen aan en te profiteren van alle nieuwe incentives en mogelijkheden.

Over Vertiv

Vertiv (NYSE: VRT) brengt hardware, software, analytics en doorlopende services samen om ervoor te zorgen dat de vitale applicaties van klanten continu draaien, optimaal presteren en meegroeien met hun zakelijke behoeften. Vertiv lost de belangrijkste uitdagingen voor hedendaagse datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten met een portfolio van stoom-, koel- en IT-infrastructuuroplossingen en -diensten die zich uitstrekken van de cloud tot de edge van het netwerk. Het hoofdkantoor bevindt zich in Columbus, Ohio, en wereldwijd zijn er zo’n 24.000 mensen in dienst, verdeeld over meer dan 130 landen. Ga voor meer informatie en het laatste nieuws van Vertiv naar www.vertiv.com.

Toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen in de zin van de Private Securities Litigation Reform Act van 1995, sectie 27 van de Securities Act en sectie 21E van de Securities Exchange Act. Deze verklaringen zijn slechts een voorspelling. Daadwerkelijke gebeurtenissen of resultaten die zijn opgenomen in de toekomstgerichte verklaring kunnen in werkelijkheid verschillen. Lezers worden verwezen naar documenten die Vertiv bij de Securities and Exchange Commission heeft gedeponeerd, inclusief het meest recente jaarverslag op formulier 10-K en alle daaropvolgende kwartaalverslagen op formulier 10-Q voor een bespreking van deze en andere belangrijke risicofactoren met betrekking tot Vertiv en haar activiteiten. Vertiv is niet verplicht om haar toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te wijzigen, als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, en wijst elke verplichting daartoe uitdrukkelijk van de hand.

Contact

Leonie Huting
035 – 582 27 30
vertiv@marcommit.nl

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie