The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Aan onze klanten, partners en gemeenschappen wereldwijd:

Momenteel worden we geconfronteerd met een pandemie zoals we die in het moderne tijdperk nog niet eerder hebben meegemaakt. COVID-19 (het coronavirus) heeft een uitdagende, nieuwe realiteit gecreëerd voor ons allemaal, ongeacht industrie of locatie, die vereist dat we flexibel zijn en klaar staan om te helpen, waar en wanneer dat nodig is.

Als bedrijf dat zich richt op het verbonden houden van mensen en het laten stromen van informatie, dragen wij ons steentje bij om in deze complexe tijden de bedrijfsactiviteiten (van zowel ons als die van onze klanten) te continuëren. We hebben ons pandemie-responsplan in werking gesteld, dat onder meer voorziet in het aanstellen van een team dat regelmatig bijeenkomt om de laatste updates te beoordelen en besluiten te nemen om onze werknemers, klanten en gemeenschappen het best te beschermen.

Het is belangrijk op te merken dat Vertiv, op basis van de richtlijnen van de overheid in de meeste gebieden waar we actief zijn, als een essentiële onderneming wordt beschouwd. Wij leveren kritieke digitale infrastructuur die het mogelijk maakt om IT- en telecommunicatienetwerken te laten werken, wat betekent dat we een belangrijke rol spelen in het draaiende en verbonden houden van ziekenhuizen, overheden en andere essentiële diensten. Als gevolg daarvan blijven onze productiefaciliteiten operationeel en blijven onze servicemedewerkers onze klanten bijstaan.

Onze mensen

Onze topprioriteit is de gezondheid en veiligheid van onze werknemers en de gemeenschappen waarin we leven en werken. We hebben een aantal stappen ondernomen om onze werknemers het best te beschermen op basis van de meest recente richtlijnen van lokale, nationale en internationale gezondheidsinstanties, waaronder het gebruik van farmaceutische reinigingsproducten en door ervoor te zorgen dat alle werknemers toegang hebben tot desinfecterende doekjes om hun eigen werkplekken gedurende de dag te reinigen. We hebben ook reisbeperkingen en sociale afstandsmaatregelen ingesteld. Dit omvat thuiswerkopdrachten waar mogelijk en “zelfquarantaine” advies voor elke werknemer die zich ziek voelt of die een familielid heeft die zich ziek voelt.

Onze klanten

We werken er hard aan om flexibel te zijn en aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen, omdat de eisen die aan hun worden gesteld zich ook blijven ontwikkelen. Als mensen overschakelen naar thuiswerken of werken op andere locaties, dan is het van cruciaal belang dat we klaar zijn om te reageren en blijven bijdragen aan het verbonden en online houden van het groeiende aantal personeelsleden zodat zij hun werk kunnen blijven uit voeren. Ons wereldwijde responsteam houdt nauwlettend toezicht op alle aspecten van onze activiteiten en het gebruik van alle beschikbare middelen om producten en diensten te kunnen blijven leveren - veilig voor alle betrokkenen - aan onze klanten. Onze verkoop- en serviceprofessionals, die tijd doorbrengen op locaties van de klant, volgen de gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen van de overheid en de beleidslijnen van klanten.

Onze gemeenschappen

De producten en diensten die wij leveren, zijn van vitaal belang voor de cruciale digitale infrastructuur van de wereld, nu en in de toekomst. We staan klaar om ervoor te zorgen dat informatie blijft stromen om bedrijfscontinuïteit, online leren en diensten, die essentieel zijn voor onze medische zorgverleners en eerstehulpverleners, te ondersteunen in alle gemeenschappen die wij bedienen.

Vooruit gaan

Niemand weet hoe lang deze pandemie zal duren of hoeveel ons leven – op het werk en thuis – blijft veranderen. Wees er, ondanks het onbekende, zeker van dat Vertiv de mensen, de technologie en de focus heeft om onze klanten te blijven bedienen, onze werknemers te ondersteunen en om het verschil te maken in onze gemeenschappen. Zoals altijd is ons team klaar en bereid om te helpen, altijd en overal.

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie