The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Vertiv introduceert een nieuwe seriële console met speciale toepassingen voor de rand van het netwerk en het Internet of Things

mei 22, 2017

De compacte en kostenefficiënte Avocent® ACS800 richt zich op retail-, onderwijs- en financiële marktsegmenten aan de rand van het netwerk met IT-toegang op afstand en IoT-connectiviteit

Breda [22 mei 2017]– Vertiv, voorheen bekend als Emerson Network Power, introduceert een nieuwe compacte seriële console die het assortiment Internet of Things (IoT)-apparaten van het bedrijf uitbreidt met een oplossing voor bewaking op afstand, out-of-band management en IoT-connectiviteit voor marktsegmenten, anders dan het traditionele datacenter. De nieuwe seriële console Avocent® ACS800 maakt gebruik van het technologieplatform van de Avocent ACS8000, die in het najaar van 2016 werd geïntroduceerd. De nieuwe console is echter compacter en biedt kostenefficiënte connectiviteitsfuncties, waardoor deze ook geschikt is voor gebruikers die voorheen niet genoeg ruimte of budget hadden. De seriële console Avocent ACS800 zal in juni 2017 slechts in een aantal landen en in het derde kwartaal van dit jaar over de hele wereld verkrijgbaar zijn.

Dit aanvullende productplatform laat zien dat Vertiv voortdurend bezig is om de rol die seriële consoles binnen netwerken kunnen spelen, te moderniseren. Terwijl een hoge beschikbaarheid en beheer van IT-apparatuur op afstand de belangrijkste elementen blijven van de nieuwe seriële console Avocent ACS800, maken de compacte vorm, voordelige prijs en nieuwe connectiviteitsfuncties deze oplossing ideaal voor marktsegmenten die zich richten op de rand van het netwerk en het IoT,. Voorbeelden zijn, klanten met meerdere locaties, zoals de onderwijs-, financiële en retailsector.

“Vertiv investeert in de ontwikkeling van IT-beheerproducten die zijn gericht op de behoeften van klanten aan de rand van het netwerk. Dit doen we door een ecosysteem van connectiviteit te creëren. Ons brede portfolio voor uiteenlopende segmenten is uniek in de markt”, aldus Jay Wirts, vicepresident en algemeen directeur IT-beheerproducten bij Vertiv. “Onze nieuwe Avocent AC800 sluit naadloos aan op rack-PDU’s en UPS-systemen en biedt de mogelijkheid om locaties aan de rand van het netwerk op afstand te verbinden met omgevingsbewakingssensoren, USB-apparaten en zelfs andere gebouwbeheersystemen zoals geautomatiseerde transfer-switches en HVAC-systemen. Hierbij is het essentieel dat al deze functies zo worden verpakt dat het product voldoet aan de eisen van de klant ten aanzien van formaat en budget.”

De Avocent ACS800-modellen hebben twee, vier of acht seriële poorten (met seriële multi-protocolondersteuning, waaronder RS232, RS485 en RS422), vier USB-poorten, een aansluiting voor een omgevingssensor en een digitale uitgang. Netwerkconnectiviteit is beschikbaar via dual gigabit-ethernetpoorten, een optionele interne analoge modem en een optionele externe draadloze 4G/LTE-router, die direct bij Vertiv kunnen worden aangeschaft en worden ondersteund door een strategische samenwerking met Cradlepoint. De Avocent ACS800 kan op een desktop worden gemonteerd of met een van de drie beschikbare montagekits: voor 1U rack-montage, montage aan de muur of aan een DIN-rail.

Ga voor meer informatie over de Avocent ACS800 of het uitgebreide assortiment seriële consoles naar www.VertivCo.com.

Over Vertiv
Vertiv ontwerpt, bouwt en onderhoudt bedrijfskritische infrastructuur voor essentiële toepassingen in datacenters, communicatienetwerken en commerciële en industriële faciliteiten. Vertiv, voorheen bekend onder de naam Emerson Network Power, bedient de groeiende mobiele en cloudcomputing-markten met een portefeuille van elektriciteits-, koelings- en infrastructuurbeheeroplossingen met de merken ASCO®, Chloride®, Liebert®, NetSure™ en Trellis™. De omzet in het boekjaar 2016 bedroeg $ 4,4 mld. Ga voor meer informatie naar VertivCo.com.

Mediacontact

LVTPR
Eline Alberts / Marcel Klein
T +31 (0)30 65 65 070
E vertiv@lvtpr.com

 

PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie