The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Verplaatsing van de bedrijfskritische infrastructuur van Twin Rivers

Met meer dan 45 scholen moest het Univerity School District van Twin Rivers zijn datacenter verplaatsen en vernieuwen naar een methode die beter kan inspelen op de steeds groter wordende bedrijfskritische behoeften.

De klant

Twin Rivers Unified School District is nummer 29 op de lijst van grootste schooldistrict in Californië. Het district, met 29 basisscholen, negen middelbare scholen, drie charters op zeven locaties en zeven alternatieve scholen, heeft ongeveer 27.000 leerlingen.

De uitdaging

Met meer dan 45 scholen moest het Univerity School District van Twin Rivers zijn datacenter verplaatsen en vernieuwen naar een methode die beter kan inspelen op de steeds groter wordende bedrijfskritische behoeften. Het verplaatsen en updaten van een compleet datacenter is zeer tijdrovend en kostbaar voor een schooldistrict.

De oplossing

In plaats van een verouderd en groot datacenter te verplaatsen, vereenvoudigde Vertiv de bedrijfskritische vereisten van Twin Rivers tot een SmartAisle™ met 14 racks. Nu, wanneer Twin Rivers ooit meer gegevens nodig heeft, kan de SmartAisle eenvoudig worden uitgebreid in plaats van middelen te verspillen aan het verplaatsen en vervangen van het datacenter.

De SmartAisle van Vertiv is de perfecte oplossing voor elke bedrijfskritische verplaatsing en renovatie. Vereenvoudigde, snelle implementatie stelt Vertiv in staat om de installatie te versnellen om productiviteitsverlies te voorkomen zonder het budget te overschrijden. Met de verbeterde efficiëntie van het Liebert® CRV precisiekoelingssysteem op basis van rijen levert SmartAisle gemiddeld 15-25% minder PUE's dan elk conventioneel ontworpen datacenter met een vergelijkbare capaciteit.

Casus overzicht

Locatie: Californië, Verenigde Staten

Kritieke behoefte: Twin Rivers moest zijn datacenter naar een ander gebouw verhuizen en de oorspronkelijke 35 racks vervangen door een kleinere, efficiëntere datastructuur om de operationele kosten te verlagen, terwijl de downtime tijdens de overgang tot een minimum werd beperkt.

Product/Diensten: SmartAisle Solution biedt aanzienlijke besparingen in CAPEX en OPEX via een intelligent, geïntegreerd systeem op basis van rijen. Deze infrastructuur integreert rekken, stroom, koeling en infrastructuurbeheer in een allesomvattende datacenteroplossing.

Resultaten:

  • Configuratie van een SmartAisle-oplossing met cold aisle containment en vermindering van het aantal racks van 35 naar 14
  • Verminderde kosten door minimalisering van de installatietijd en het elimineren van de noodzaak van ruimte-upgrades
  • Inbegrepen in-row koeling met 4 CRV's
  • Voorzien van een hoge-dichtheid stroomdistributie met een dubbele bovenliggende modulaire busbaan
  • Creatie van een eenvoudig te reproduceren ontwerp voor meerdere locaties
  • Geminimaliseerde downtime en productiviteitsverlies
Download de Case Study
Partner-login

Taal & locatie