The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Wereldwijde internetserviceprovider beheert datacenters op afstand met Avocent-oplossingen van Vertiv

Achtergrond

De meeste datacenters van deze organisatie worden niet 24/7 bemand door IT-professionals, maar ze moeten wel allemaal 24 uur per dag werken. In deze datacenters worden veel verschillende IT-infrastructuurcomponenten beheerd, zoals servers, opslagsystemen, switches en zelfs tape-bibliotheken. De organisatie besloot om een systeem voor beheer op afstand te implementeren waarmee het vanaf elke locatie met een datacenter verbinding kan maken, een diagnose kan stellen en reparaties kan uitvoeren, met een gegarandeerde connectiviteit, ongeacht of dit out-of-band of in-band is.

Resultaten

  • Deze wereldwijde internetserviceprovider is gestandaardiseerd op Avocent® ACS Advanced consoleserver-technologie om de IT-beschikbaarheid te vergroten die cruciaal is voor de bedrijfscontinuïteit en reputatie.
  • De Avocent ACS biedt de mogelijkheid om rack-PDU's aan te sluiten, waarmee de gebruiker op afstand van poort kan wisselen terwijl de stroom wordt beheerd via de stroomdistributieleidingen, schakelservers of andere apparaten.
  • Avocent ACS biedt de klant de mogelijkheid om het beheer van de verbonden IT-apparaten aanzienlijk te versnellen door middel van automatisering van apparaatconfiguraties of het gebruik van scripts voor foutanalyse.

Samenvatting van de case
Vertiv Solutions:
  • Geavanceerde Avocent ACS consoleserver
Kritieke behoeften: Gebruik technologie om de beschikbaarheid van IT te vergroten, wat cruciaal is voor de bedrijfscontinuïteit en reputatie.
Download de Case Study

Gerelateerde artikelen

Partner-login

Taal & locatie