The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Teletext kiest Avocent van Vertiv om zijn 24/7 service te ondersteunen

Achtergrond:

Teletext was zijn bestaande infrastructuur ontgroeid en had een IT-oplossing nodig die een veilige en gecontroleerde toegang tot servers zou bieden, de bezwaren in verband met afstand zou wegnemen en de ruimte- en onderhoudsvereisten zou verminderen. Met het Avocent KVM over IP schakelsysteem van Vertiv zou Teletext in staat zijn om de continue bewerkingen van alle servers in het datacenter te overzien en onmiddellijk alle servers te identificeren die problemen ondervonden zonder de serverruimtes te moeten bezoeken.

Resultaten:

  • Teletext heeft de Avocent DSR 2161 KVM over IP schakeloplossing geïmplementeerd om servers in zijn kantoor in West-Londen en op zijn Docklands calamiteitenherstelcentrum te controleren, te monitoren en te voorzien van ondersteuning.
  • De Avocent DSView software-interface, onderdeel van de DS beheersoftwaresuite, geeft de beheerder volledige KLIK EN CONNECT toegang tot elke server, evenals de mogelijkheid om de activiteit op meerdere servers vanaf één scherm te bekijken.

Casus overzicht
Locatie:​ Londen, Engeland
Vertiv Solutions::
  • Avocent KVM-toestellen
  • Avocent DSView 3 beheersoftware voor datacenter en stroombeheer
Kritieke behoeften: Had een manier nodig om de continue bewerkingen van alle servers in het datacenter te overzien en onmiddellijk alle servers te identificeren die problemen ondervonden zonder de serverruimte te moeten bezoeken.
Download de Case Study

Gerelateerde artikelen

Partner-login

Taal & locatie