The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Technische vacatures

Samen bouwen we aan een wereld waarin alle vitale toepassingen werken. Vertiv is wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfskritische infrastructuurtechnologieën voor IT-netwerken van de cloud tot de edge.

Technische vacatures | Vertiv-carrières

Vertiv brengt hardware, software, analyse en lopende diensten samen om ervoor te zorgen dat de digitale infrastructuur en vitale toepassing van zijn klanten continu kunnen draaien, optimaal presteren en worden opgeschaald op basis van zakelijke behoeften.

Techniek vormt de kern van ons bedrijf en de basis van onze toonaangevende positie in de industrie. Van visionaire expertise tot diepgaande samenwerking tot niet-aflatende flexibiliteit, onze mensen zijn de Architects of Continuity™ die de bedrijven van onze klanten zonder onderbreking draaiende houden.

Vertiv is bezig om onze wereldwijde wervingsinspanningen op te schalen in onze zoektocht naar ingenieurs, programma-/projectmanagers en ander visionair talent om onze investering in onderzoek en ontwikkeling en productinnovatie te ondersteunen en op de lange termijn onze toonaangevende positie in de industrie in stand te houden.

Lees meer over hoe je wereldwijd deel kunt uitmaken van de technische teams van Vertiv. Dit is wat we bedoelen als we zeggen dat we Architects of Continuity zijn.

Werktuigbouwkunde

Onze werktuigbouwkundigen werken samen met een nieuw wereldwijd productontwikkelingsteam dat verantwoordelijk is voor de kritieke infrastructuur, in overeenstemming met de hoogste normen en veeleisende aanvragen. Werktuigbouwkundig ontwerp kan structurele, HVAC, integratie van elektrische apparatuur, brandbestrijding, algemene stroom- en verlichtingscomponenten en systemen omvatten, afhankelijk van het product. Werktuigbouwkundigen werken ook samen met supply chain- en productieteams van concept tot detailontwerp tot productiebouw.

Zoeken naar vacatures

Getuigenissen

Waarom ik graag technisch werk doe bij Vertiv

Kevin Dunlap
VP, Racks and Edge Thermal

Wat doet Vertiv?

Lorenz Hofmann
VP, IMS and Custom Air Handling

Waar zoek ik naar in een werknemer?

Greg Funk
Directeur, Technicus

Elektrotechniek

Onze elektrotechnici werken samen met een nieuw wereldwijd productontwikkelingsteam dat verantwoordelijk is voor de kritieke infrastructuur, in overeenstemming met de hoogste normen en veeleisende aanvragen. Elektrisch ontwerp op projecten kan hoog-/laagspanning, brandalarmen en regelsystemen en integratie met andere disciplines, zoals architectonisch, structureel en mechanisch omvatten. Dit wordt gedaan op basis van doelstellingen voor kwaliteit, milieu, kosten, enz. Elektrotechnici kunnen ook dagelijkse aanvragen van productie en diensten ondersteunen.

Zoeken naar vacatures

Getuigenissen

Wat vind ik belangrijk in een werknemer?

Scott Armul
VP en GM, DC Power Business

Welk advies zou ik geven aan iemand die een sollicitatiegesprek heeft bij Vertiv?

Martin Olsen
VP, Global Edge Systems, Noord- en Zuid-Amerika

Software-/firmwaretechniek

Onze softwareontwikkelaars ontwikkelen en onderhouden software en firmware voor onze oplossingen voor de continuïteit van de infrastructuur van datacenters. Softwareontwikkelaars werken samen met een team technici aan het onderhouden en draaiende houden van bestaande platforms en het ontwikkelen van nieuwe platforms.

Zoeken naar vacatures

Getuigenis

Amy-chen

Amy Chen
Directeur, Firmware Engineering

Eén ding dat ik echt leuk vind aan Vertiv zijn mensen. Ik begon jaren geleden mijn carrière als stagiaire bij Vertiv. Op dat moment had ik veel vragen en veel te leren. Mensen in mijn groep waren altijd geduldig en bereid om mijn vragen te beantwoorden. Natuurlijk heb ik als beginner talloze fouten gemaakt. Ik herinner me dat een van mijn schematische tekeningen vol rode strepen stond, gemarkeerd door senior technici. Ik schaamde me omdat die rode strepen in een vergadering werden besproken, maar die senior technici hebben me nooit een ongemakkelijk gevoel gegeven. In plaats daarvan brachten ze de boodschap aan mij over op een manier die me een goed gevoel gaf over wat ik had bereikt en me voldoende motivatie gaf om het beter te doen in de toekomst.

In ons firmwareteam hebben we talloze roterende 'prijzen' om fouten/prestaties op een vriendelijke, grappige manier te erkennen. Je krijgt bijvoorbeeld het ‘Bob The Builder’-speeltje wanneer je programmeerwijziging ervoor zorgt dat de code niet meer juist wordt opgebouwd; je krijgt een Sherlock Holmes-pijp en -hoed wanneer je een lastige firmwarebug oplost. We erkennen en vieren elkaars prestaties regelmatig, terwijl we tegelijkertijd niet te zwaar tillen aan onze fouten, waarbij we elkaar vaak een troostend klopje op de schouder geven met de woorden ‘overkomt ons allemaal, weet je’. We bereiken samen meer succes als we als team in een vriendelijke en leuke omgeving werken.

Productmanagement

Productmanagers (aanbod) bij Vertiv bieden managementleiderschap om groei en winstgevendheid te stimuleren. De aanbodmanager werkt samen met zijn team aan het verkrijgen van diepgaand inzicht in de behoeften van de klant en de gewenste resultaten via uitgebreid klant-, kanaal- en marktonderzoek. Ze zetten deze inzichten vervolgens om in innovatieve productstrategieën en gedetailleerde marketingvereisten en ontwikkelen een businesscase die ze gedurende het productontwikkelings- en lanceringsproces in stand houden om alle cross-functionele teams op één lijn te brengen en het product in de kortst mogelijke tijd op de markt te brengen, terwijl ze ook verantwoordelijkheid dragen voor de winstgevendheid en verkoopprognoses.

Zoeken naar vacatures

Getuigenis

Wat is productmanagement bij Vertiv?

Ramesh Menon
VP en GM van Distributed Power Solutions

Project- en programmamanagement

Vertiv-programma- en projectmanagers coördineren activiteiten voor aangewezen nieuwe productontwikkelingsprojecten of strategische initiatieven. Ze zijn verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat de doelen en doelstellingen van projecten binnen het voorgeschreven tijdsbestek en op winstgevende wijze worden bereikt. Een programmamanager werkt functieoverschrijdend om tijdschema's, financieringsbeperkingen, personeelsvereisten en toewijzing van middelen vast te stellen en stuurt en coördineert vervolgens activiteiten gedurende de levenscyclus van het project.

Zoeken naar vacatures

Getuigenis

Wat doet een programmamanager bij Vertiv?

Kyle Keeper
VP, Global AC Power

Testtechniek

Testtechnici bij Vertiv voeren gevarieerde en complexe opdrachten uit voor belangrijke systeemtests. Ze ontwerpen en ontwikkelen testprocedures en helpen bij de evaluatie van testapparatuur die nodig is om kwaliteitscontroles uit te voeren. Testtechnici geven ook advies over test- en documentatieprocedures die moeten worden gebruikt vanaf de productontwerpfase tot en met de initiële productie en constructie van testarmaturen.

Zoeken naar vacatures
PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie