The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Bir Vertiv üreticisinin temsilcisiyle çalışmak, karmaşık tasarımların benzersiz ihtiyaçlarınıza göre yapılandırılmasını sağlar. Büyük bir projede teknik rehberlik isteyen bir kuruluşsanız, Vertiv ihtiyacınız olan desteği sağlayabilir.

Daha Fazla Bilgi

Birçok müşteri, BT uygulamaları için Vertiv ürünlerini satın almak üzere bir Vertiv bayi iş ortağıyla birlikte çalışır. İş ortakları kapsamlı eğitim ve deneyime sahiptir ve Vertiv ürünleriyle tüm IT ve altyapı çözümlerini belirlemek, satmak ve desteklemek için benzersiz bir konuma sahiptir.

Bir Bayi Bulun

Neye ihtiyacınız olduğunu zaten biliyor musunuz? Online satın alma ve gönderim kolaylığı mı istiyorsunuz? Belirli kategorilerden Vertiv ürünleri online bir bayi aracılığıyla satın alınabilir.


Online Bayi Bulun

Ürün seçiminde yardıma mı ihtiyacınız var? Sizin için doğru olan çözüme ulaşmanıza yardımcı olacak son derece kalifiye bir Vertiv Uzmanı ile konuşun.



Bir Vertiv Uzmanı ile İletişime Geçin

The page you're viewing is for Turkish (EMEA) region.

Vertiv, Edge Altyapı Modelleri ile Kanal İş Ortaklarını Edge Uzmanlığını Göstermede Güçlendiriyor

Pete Klanian •

Son yıllarda ağ edge’in ortaya çıkması, BT kanal sağlayıcıları için bir nimet olmuştur. Edge tesislerinde yaygın olan daha küçük alanlar ve yükler, Vertiv’in kanal iş ortakları dahil olmak üzere bu ortamlara yönelik çözümlerde uzmanlaşmış satıcılar için verimli bir zemin oluşturur. Edge ve kanal ayrılmaz bir şekilde bağlantılıdır; bu durum, kanal işi için harikadır ancak sattıkları ürünlerin metalaştırılmasına alışmış iş ortakları için bazı yeni zorluklar ortaya çıkarmaktadır.

Bunu bir düşünün: Edge olgunlaştıkça ve Edge tesisleri çoğaldıkça ve daha karmaşık hale geldikçe, bu tesislere yerleştirilen çözümler daha karmaşık hale gelir. Modern bir Edge yerleştirmesini yapılandırmak, herhangi birinin “Edge” kelimesini duymadan önceki günlerde küçük alanlar için kanal iş ortaklarının yaptıklarından çok farklıdır. Herhangi bir araba tamircisine, hibrit bir modelin atölyelerine ilk kez getirildiğinde nasıl hissettiklerini sorduğunuzda, günümüzün kanal ortaklarının modern, akıllı ve bağlantılı Edge hakkında nasıl hissettikleri hakkında bir fikir sahibi olabilirsiniz. İşi seviyorlar, ancak bir öğrenme eğrisi diye de bir şey var.

Vertiv bu eğriyi kısaltmaya çalışıyor. En son örnek, kanal iş ortaklarının Edge tesislerinde yapılandırmayı ve yerleştirmeyi basitleştirmek ve kolaylaştırmak için kullanabileceği Edge altyapı modellerinin tanıtımıdır. Bu, maliyetleri ve yerleştirme zaman çizelgelerini azaltabilen ve marjları artırabilen özelleştirilmiş tesis standardizasyonuna yönelik önemli bir adımdır.

Vertiv Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Entegre Kabinler ve BT Çözümleri Direktörü olarak atanan Birgit Jackson, şunları söylüyor: “Basitçe ifade etmek gerekirse, bir müşteri için doğru Edge çözümünü uygulamak için iş ortakları ve üreticilerden oluşan sağlam bir ağ gerektirir. Bu Edge altyapı modelleri sayesinde kanal iş ortakları birçok temel seçimi kolaylaştırabilir ve Edge ortamlarında tekrarlanabilirlik sunabilir.”

Edge altyapı modelleri araştırması, Vertiv’in 2018’de belirlediği Edge kullanım tiplerinin aşarak basit kullanım durumlarının ötesine geçer ve Edge tasarımını, mimarisini ve ekipman tercihlerini etkileyen temel faktörlere odaklanır. Vertiv, Edge kullanım tiplerini bir başlangıç noktası olarak kullanarak ve bu faktörleri göz önünde bulundurarak dört pratik Edge altyapı modeli geliştirdi:Cihaz EdgeMikro EdgeDağıtık Edge Veri Merkezi ve Bölgesel Edge Veri Merkezi.

Edge, kanal üzerinden yaygın olarak satılan ürünler ve çözümlerle donatıldığından, kanal iş ortakları Edge bilişim tesislerini yerleştiren müşteriler için birincil kaynaktır. Şu ana kadar, bu tesisler çoğunlukla eşsiz olmuştur ve her biri bağımsız olarak ve sipariş sırasında yapılandırılmıştır – bu tür binlerce tesis aynı işlevleri gerçekleştirse ve aynı uygulamaları desteklese bile. Bu uygulama, olması gerekenden daha yavaş, verimsiz ve maliyetlidir ve marjları eriyen satıcılar için zaman alıcıdır.

Kanal iş ortakları, bu Edge altyapı modellerini kullanarak müşterilerinin Edge tesislerini hızlı ve kolay bir şekilde kategorize ederek konfigürasyonu ve yerleştirmeyi kolaylaştırabilir. Bir bayi, Mikro Edge, Dağıtık Edge Veri Merkezi veya Bölgesel Edge Veri Merkezi gibi uygun modeli belirlediğinde, yerleştirmenin ana hatları bariz hale gelir. Bu noktada, belirli müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için altyapı planını özelleştirme süreci başlayabilir. Bu, satış sürecini ve Vertiv ile tüm etkileşimleri daha kolay, daha kullanışlı ve daha karlı hale getirir.

Not: Bu Edge altyapı modellerinin kullanılması, her Edge tesisinin aynı olduğu anlamına gelmez. Ancak bir yerleştirme hakkındaki büyük soruları hızlı bir şekilde yanıtlayarak, modeller tüm müşterilerin ihtiyaç duyduğu özelleştirmeleri daha kolay ve hızlı hale getirir. İş ortaklarımızın müşterilerinin günümüzün Edge’inde gezinmek için ihtiyaç duydukları uzmanlar olmalarına yardımcı olurlar.

Edge altyapı modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle kanal iş ortaklarından bu araştırmadan nasıl yararlanmayı planladığınız konusunda bilgi almak, müşterilerinize yardımcı olmak ve işinizi büyütmek istiyoruz.

İlgili Makaleler

İŞ ORTAKLARI
Genel Bakış
İş Ortağı Oturumu Aç

Dil ve Lokasyon