The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Working with our Vertiv Sales team enables complex designs to be configured to your unique needs. If you are an organization seeking technical guidance on a large project, Vertiv can provide the support you require.

Learn More

Many customers work with a Vertiv reseller partner to buy Vertiv products for their IT applications. Partners have extensive training and experience, and are uniquely positioned to specify, sell and support entire IT and infrastructure solutions with Vertiv products.

Find a Reseller

Already know what you need? Want the convenience of online purchase and shipping? Certain categories of Vertiv products can be purchased through an online reseller.


Find an Online Reseller

Need help choosing a product? Speak with a highly qualified Vertiv Specialist who will help guide you to the solution that is right for you.



Contact a Vertiv Specialist

The page you're viewing is for Dutch (EMEA) region.

Aangepaste mobiele back-up beschermt de netwerken van communicatieleveranciers

februari 28, 2019

Nooit wetend waar en wanneer zich een ramp zou kunnen voordoen, vereiste dit bedrijf dat de mobiele back-up unit eenvoudig te vervoeren en te onderhouden zou zijn evenals ontworpen voor functioneren in extreme omgevingen.

Over het bedrijf

Deze communicatieleverancier is toonaangevend op het gebied van breedbandsatelliettechnologie en -diensten en bedient meer dan een miljoen klanten in Noord- en Zuid-Amerika.

Achtergrond

Een toonaangevende leverancier van satellietcommunicatiesystemen had een mobiele calamiteitenbestrijdingsunit nodig om zijn uitgebreide netwerk te ondersteunen in het geval van een storing in een vaste installatie. Nooit wetend waar en wanneer zich een ramp zou kunnen voordoen, vereiste dit bedrijf dat de mobiele back-up unit eenvoudig te vervoeren en te onderhouden zou zijn evenals ontworpen voor functioneren in extreme omgevingen.

Gespecialiseerd in kritieke technologieën die altijd functioneren, ontwierp Vertiv een op maat gemaakte, op een trailer gemonteerde SmartMod™-oplossing met een intern schuifrailsysteem voor eenvoudige toegang zodat hun back-up systeem altijd klaar zou staan voor gebruik. De traileroplossing biedt een snel verbindingssysteem voor stroom en signaal, evenals op DX-gebaseerde condensoren die op de trailer zijn gemonteerd. Het leverde een back-up infrastructuur met een constante "klaar voor gebruik"-status die de behoeften van het communicatiebedrijf overtrof.

Onze SmartMod is een modulaire, op maat gemaakte datacenterbehuizing. Het is een volledig geïntegreerd, autonoom, snel inzetbaar, flexibel en efficiënt systeem dat zich kan aanpassen. Het compacte karakter van de SmartMod maakt eenvoudig transport mogelijk zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit of waarde op lange termijn.

Casus overzicht

Locatie: Varieert

Kritieke behoefte: Een communicatieleverancier had een mobiele calamiteitenbestrijdingsunit nodig om zijn uitgebreide netwerk te ondersteunen in het geval van een storing in een vaste installatie.

Product/Dienst: SmartMod Infrastructuur levert intelligente, snel inzetbare, geprefabriceerde behuizingen voor modulaire datacenters, kabellandingsstations of netwerkaggregaten.

Resultaten:

  • Ontwerp van een op een trailer gemonteerde SmartMod met een bedrijfseigen intern schuifrailsysteem voor eenvoudige toegang tot apparatuur
  • Uitgerust met een snel verbindingssysteem voor stroom en signaal evenals op DX-gebaseerde condensors die op de trailer zijn gemonteerd
  • Leverde een gemakkelijk te onderhouden, duurzame oplossing om de back-up in een constante "klaar voor gebruik"-status te houden
  • Creëerde een mobiele omgeving, gemakkelijk te gebruiken waar nodig
Download de Case Study
PARTNERS
Overzicht
Partner-login

Taal & locatie